Informatie over de MP3

PIAGGIO MP3-MOTORSCOOTER INFORMATIE

Je wilt motorrijden maar geen motorrijbewijs halen? Dan is de Piaggio MP3 zeker een optie. Met een Piaggio MP3 mag je met een B-rijbewijs/autorijbewijs rijden (het moet wel voor januari 2013 behaald zijn) Wanneer je overweegt een Piaggio MP3 scooter of de Peugeot Metropolis aan te schaffen, kom dan langs bij NickBrouwerTrading. Want als je op zoek bent naar een bedrijf met motorscooters van topmerken, waar je uitstekende service krijgt en waar meerdere keurmerken je kwaliteit en zekerheid bieden, dan ben je bij NickBrouwerTrading aan het juiste adres.

achtergrond

Test verschillende MP3-scooters

Bij NickBrouwerTrading vind je alle nieuwe modellen op voorraad (Piaggio 300, 350 en 500 cc HPE met ABS/ASR en de Peugeot Metropolis 400 cc). Heb je meer belangstelling voor een occasion? Dat is geen probleem, er staan altijd meerdere occasions voor je klaar met 12 maanden garantie. Ook heeft NickBrouwerTrading MP3 testmodellen van verschillende motorscooters, zodat je zelf kunt ervaren hoe de MP3-motoren rijden. De medewerkers luisteren naar je wensen en geven je graag een vakkundig advies. Zij kunnen je alles vertellen over de verschillende MP3-motoren, verzekeringen en indien nodig adviseren bij het financieren van een MP3.

Instructies en papieren bij MP3-scooter

Bij je aanschaf van je MP3-scooter of Piaggo MP3, krijg je uitgebreide instructiel. Als je meer begeleiding wilt, kun je een deelnemen aan een van onze opstapdagen. De tenaamstelling van het kenteken is gemakkelijk geregeld, want NickBrouwerTrading heeft een RDW-erkening en schrijft het kenteken op de gewenste (bedrijfs) naam over. Heb je nog een verzekering voor je MP3-scooter nodig? Ook dit kun je ter plekke bij ons regelen. Verder rijd je weg met 1 jaar garantie op je voertuig!

 

Perfect onderhoud

NickBrouwerTrading is DEALER wat betekent dat je Piaggio MP3 , Peugeot en Yamaha perfect onderhoud krijgt. Het gediplomeerde personeel is up-to-date, getraind door de diverse leveranciers en heeft in haar werkplaats alle actuele diagnoseapparatuur en soft- en hardware. Mocht je toch een keer een storing hebben met je MP3-scoooter, dan kun je gebruik maken van de ophaaldienst. Een telefoontje en het is geregeld.

Accessoires

Maak het je voertuig “af” met speciale accessoires voor je MP3-scooter, Peugeot of Yamaha. NickBrouwerTrading heeft in haar winkel een groot assortiment accessoires om je nog meer plezier uit je scooter te laten halen.
Zo kun je je voertuig aankleden met extra’s zoals handvatverwarming, beenkleden, windschermen, topkoffers, treeplankplaten, handkappen, fellere verlichting, navigatiesystemen en niet te vergeten Akrapovic uitlaten.
Natuurlijk vind je ook puur functionele accessoires in de winkel zoals sloten, opberghoezen en winterbanden. Voor helmen en kleding is er een speciale afdeling in de winkel. Hierdoor ga je goed beschermd op je MP3-scooter de deur uit.