Motorrijden zonder motorrijbewijs

Motorrijden is iets wat vele graag zouden willen. Vaak is de drempel het dure en tijds intensieve nodige rijbewijs. Gelukkig is deze voor de Mp3 niet nodig! De Mp3 mag bereden worden met slechts een auto rijbewijs. Je hebt op de Mp3 de beleving van het motorrijden en ook nog is alle voordelen.

Wij leggen jou graag deze voordelen uit en laten je kennis maken met de Mp3, geheel vrijblijvend. Bij ons op locatie geven wij een uitgebreide uitleg over de werking, voordelen en regelgeving over de Mp3. Onze locatie ligt op een rustig terrein waardoor het ideaal is om de eerste meters (onder begeleiding) te maken op de Mp3.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze medewerkers!

Tot snel!

BLACK FRIDAY WEEK!

Black Friday week bij NickBrouwerTrading!

Profiteer t/m 24-11 van mega kortingen tijdens de Black Friday week, kom langs voor een proefrit en claim jou korting!

Lopende acties;

-10% korting op alle occasion tot 8999,- euro, met oplopende kortingen tot wel 900,- euro!

-Bij aankoop 20% korting op kleding & accessoires.

-Alle occasion incl. 12 maanden Cargarantie

-Gratis bezorging t/m 100km

Neem voor de actie voorwaarden contact op met een van onze verkopers.

Team NickBrouwerTrading.

Einde jaars rit 26 November!

26 November organiseren wij in samenwerking met Arjan Brouwer & Mp3 club Mokum een einde jaars rit. We starten rond 10:15 uur met een rijders briefing waarna we rond 10:30 vertrekken vanuit Leusden, we verzamelen vanaf 10:00 uur bij Nick Brouwer Trading en maken ons onder het genot van een hapje & drankje klaar om de dag te beginnen.

Onze route makers hebben weer een prachtige route uitgezet die eindigt in putten. Hier sluiten we de dag gezamenlijk af met een lekker BBQ en kijken we terug op een mooie, gezellige en vooral leuke dag!

Inschrijven kan via https://www.arjanbrouwer.nl/evenementen/zaterdag-2-september-2023-mp3-tourtocht/

We hopen ook u de 26e te zien!

Mochten er nog vragen zijn kan er altijd contact opgenomen worden!

Team NickBrouwerTrading

Wintercheck!

Tijdens de wintermaanden is doorrijden iets wat door vele gedaan word! Uiteraard geen enkel probleem, een wintercheck kan hier overigens geen kwaad bij. Laat nu uw wintercheck/beurt uitvoeren, profiteer van onze winteracties en ga met een goed gevoel de weg op! Voor vragen & beschikbaarheid kunt u contact opnemen.